Kausi 2015 alkoi jo syksyllä 2014

Taustaa

Kausi 2014 meni olkapää leikkauksesta toipuessa. Sama vaiva joka on ollut haittaamassa seilaamista ja muutakin jo useita vuosia. Pahimmilleen tuo äityi 8mR Birgit ohaimissa, kun lähes kivusta sekaisin väänsin pinnaa vendassa kesällä 2013 ja 2014. Pudotinkin itseni pois kokoamastani 8mR joukkueesta tämän vuoksi kokonaan. Jäin rannalle, mutta olin kuitenkin ylpeä valmentamastani Ruotsin MM joukkueesta. Sain tilalleni loistavan kuutospurjehtijan Ossi Paijan. Lars Blomgren ajeli tällä miehistöllä MM:t ihan kelvollisesti ja oli tyytyväinen koko joukkueeseen.

Uusi alku ja uusi veneprojekti.

Hyviä uutisia tuli yllättävästä suunnasata. Sain 3 vuoden komennuksen Seabird femmaan. Uusi klassikkoluokka minulle ja int5m on kivan kokoinen vaikka hioa ja kiillotella yksinkin. Kiva talvi ja mukavaa puuhaa yhden maailman nopeimpien femmojen kanssa. Veneen omistaja Juha Lamminkari halusi kauniin veneensä pysyvän loistavassa kunnossa, vaikka ei itse nyt muutamaan vuoteen kerkiikkään veneelle. Sehän sopii minulle!

 

Tietoja Arvo Paukkunen

Sailing here since 1964
Kategoria(t): Purjehdus-säännöt. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa